QueensLab går in som supporting partner till Women in Tech Gothenburg

1 Feb 2022 - 3 minuters läsning

Women in Tech Gothenburg är en non-profit som arbetar för en rättvis och jämställd tech-industri. Nu går QueensLab in som supporting partner under 2022.

Som en del av partnerskapet så kommer WIT Venture Studio att under 2022 flytta in på vårt nya kontor på Västra Hamngatan 11.

Women in Tech Gothenburg startades 2016 för att skapa ett community för att stärka kvinnor inom tech-industrin. Man arrangerar bland annat en rad fantastiska events och driver dessutom WIT Venture Studio som är ett tech-hus fokuserat på femtech.

Malin Frithiofsson är ordförande för Women in Tech Gothenburg och säger så här om samarbetet med QueensLab:

- QueensLabs fokus design och teknik med människan i fokus ligger helt i led med hur vi ser på framtidens teknikutveckling. Det känns kul att ha en partner som delar våra värderingar och som dessutom är lika exalterade av teknikinnovation som vi är. Och i en tid av hemmakontor så känns det så otroligt viktigt att ha en fysisk knytpunkt. Att den råkar vara supercentral och fylld med människor som tycker att teknik och innovation är lika spännande som vi är verkligen grädde på moset.

Helt enkelt en perfekt match och det är fantastiskt kul att ha Malin och Women in Tech Gothenburg i våra lokaler. Så här säger vår vd Stefan Trailovic om samarbetet och varför vi väljer att gå in som partner:

- Vi är otroligt glada och stolta över vårt samarbete då vi delar värderingar och syn på framtiden inom tech. Samarbetet stärker vårt budskap och vi ser det som en god möjlighet för fler att bli Queens och hänga med på vår resa.

Vill du veta mer om Women in Tech Gothenburg så hittar du deras webbsida här och följ dem gärna på Facebook, Instagram eller LinkedIn.

Name

Skriven av

Tony Hammarlund