QueensLab fortsätter tillväxtresan och öppnar kontor i Stockholm

27 Apr 2021 - 2 minuters läsning

Med högt ställda mål och en stark tillväxt är det nu dags för QueensLab att expandera utanför Göteborg. Det sker exakt ett år efter att Breakit offentliggjorde Henrik Lie-Nielsens investering.

- Vi har en stark efterfrågan just nu och gör satsningen för att komma närmare våra kunder i Stockholm samt för att expandera vårt erbjudande till en ny marknad. Och vi gör det med ett starkt team och processer, säger Stefan Trailovic vd på QueensLab.

QueensLab har från och med idag ett kontor på Epicenter i Stockholm som blir en stark bas att utgå från. De närmaste månaderna ligger fokus på att utöka teamet i Stockholm och växa med fler duktiga designers och utvecklare.

Växa på fler orter

Målet är på sikt att vara omkring 50 personer per kontor och etablera oss på fler orter. Detta för att komma närmare kunderna, arbeta med större och mer utmanande projekt samt för att hitta rätt kompetens.

Bara under första kvartalet av 2021 har vi rekryterat 10 personer och gått från 30 till 40 queens. Och vi fortsätter rekrytera både designers och utvecklare i rasande takt för att kunna ta åt oss fler projekt.

Kolla gärna in vår karriärsida där det finns en rad lediga tjänster i både Göteborg och Stockholm för olika roller. Vi söker dessutom efter ett antal nyckelpersoner som ska vara med och driva QueensLab i Stockholm.

Name

Skriven av

Tony Hammarlund